Noi detalii în cazul copilului de 2 ani de la Briceni: A căzut de la etajul doi al Spitalului Raional, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat
Full Article 2 minutes read

Noi detalii în cazul copilului de 2 ani de la Briceni: A căzut de la etajul doi al Spitalului Raional, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat

Noi detalii despre cazul copilului de doi ani care a căzut de la înălțime la Briceni apar în spațiul public. ProTV scrie că nenorocirea s-a fi întâmplat ieri, 18 iulie, chiar în Spitalul Raional Briceni. Sursa citată spune că micuțul ar fi căzut de la etajul doi, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat jos.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat ieri, la Secția de internare a Spitalului Raional Briceni. Un băiețel de doi ani a căzut de pe fereastră de la etajul doi, acesta fiind internat cu pneumonie, împreună cu mama sa, în vârstă de 21 de ani.

„Aflându-se în salon, la etajul doi, minorul stătea pe geam împreuna cu mama sa. Afară s-a auzit o mașină, copilul s-a întors brusc spre fereastră, iar mama l-a scăpat din mâini și micuțul a căzut jos”, scrie ProTV.

Potrivit sursei, în urma căderii, copilul s-a ales cu zgârieturi pe corp. Acesta urmează a fi internat la spitalul din Bălți pentru a trece un control suplimentar.

De menționat că presa locală a scris, în această dimineață, că un copil de 2 ani a căzut de la înălțime. Potrivit Nord News, cazul a avut loc în satul Țețcani, raionul Briceni.

De la începutul anului curent, doar în municipiul Chișinău, șapte minori au căzut de la înălțime în municipiul Chișinău. Autoritățile din capitală au anunțat că vor demara o acțiune de informare și sensibilizare a cetățenilor în acest sens, în perioada 18-27 iulie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: