Noi detalii în cazul copilului de 2 ani de la Briceni: A căzut de la etajul doi al Spitalului Raional, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat
Full Article 2 minutes read

Noi detalii în cazul copilului de 2 ani de la Briceni: A căzut de la etajul doi al Spitalului Raional, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat

Noi detalii despre cazul copilului de doi ani care a căzut de la înălțime la Briceni apar în spațiul public. ProTV scrie că nenorocirea s-a fi întâmplat ieri, 18 iulie, chiar în Spitalul Raional Briceni. Sursa citată spune că micuțul ar fi căzut de la etajul doi, după ce mama acestuia l-ar fi scăpat jos.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat ieri, la Secția de internare a Spitalului Raional Briceni. Un băiețel de doi ani a căzut de pe fereastră de la etajul doi, acesta fiind internat cu pneumonie, împreună cu mama sa, în vârstă de 21 de ani.

„Aflându-se în salon, la etajul doi, minorul stătea pe geam împreuna cu mama sa. Afară s-a auzit o mașină, copilul s-a întors brusc spre fereastră, iar mama l-a scăpat din mâini și micuțul a căzut jos”, scrie ProTV.

Potrivit sursei, în urma căderii, copilul s-a ales cu zgârieturi pe corp. Acesta urmează a fi internat la spitalul din Bălți pentru a trece un control suplimentar.

De menționat că presa locală a scris, în această dimineață, că un copil de 2 ani a căzut de la înălțime. Potrivit Nord News, cazul a avut loc în satul Țețcani, raionul Briceni.

De la începutul anului curent, doar în municipiul Chișinău, șapte minori au căzut de la înălțime în municipiul Chișinău. Autoritățile din capitală au anunțat că vor demara o acțiune de informare și sensibilizare a cetățenilor în acest sens, în perioada 18-27 iulie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: