Noi oportunități pentru profesioniștii din IT: compania de top 3Pillar Global își extinde prezența europeană cu un centru de dezvoltare în Moldova

3Pillar Global, companie de top din industria dezvoltării de produse digitale inovatoare, și-a anunțat astăzi extinderea în continuare în Europa, odată cu deschiderea unui nou centru de dezvoltare în Chișinău, Republica Moldova.

 

„3Pillar continuă să crească rapid, iar construirea echipelor noastre de dezvoltare a produselor digitale este esențială pentru a sprijini această creștere și pentru a servi mai bine clienții cu care suntem parteneri”, a declarat Jamie Whitacre, Vicepreședinte Senior pentru Talente la 3Pillar Global. „Suntem încântați să primim noi membri în echipa biroului nostru din Moldova și să ne extindem baza de specialiști, pentru a sprijini transformarea digitală a business-urilor clienților noștri.”

Lansarea unui nou centru european de livrare în Moldova extinde prezența companiei 3Pillar Global în regiune și se bazează în continuare pe achizițiile recente ale firmei. În 2020, 3Pillar a achiziționat firma de dezvoltare software Isthmus Software din Costa Rica și a inaugurat un centru de livrare în Mexic prin achiziționarea firmei Tiempo Development din Arizona. Cel mai recent, 3Pillar a achiziționat SDE Software Solutions, care a adăugat noi membri în echipele centrelor de livrare din Republica Cehă. Echipa globală a companiei depășește acum numărul de 1.800 de specialiști în dezvoltarea de produse digitale și inovatori de strategii, în 7 țări.

 

„Echipele noastre din România și acum Republica Moldova se află în centrul muncii inovatoare pe care o desfășurăm pentru clienții noștri din întreaga lume”, a declarat Diana Bocaneala, Director General, Managementul Talentelor, 3Pillar România. „Deschiderea noului centru este o dovadă că această cultură bazată pe valori și orientată spre echipă, pe care o construim în întreaga organizație globală 3Pillar, generează rezultate remarcabile și alimentează expansiunea durabilă. Suntem încântați să ne creștem echipa globală cu oameni talentați, de cea mai bună calitate din Moldova.”

 

Compania 3Pillar Global a fost inclusă de opt ori în lista Inc. 5000 a companiilor cu cea mai rapidă creștere din SUA, este câștigătoarea premiului CODiE 2019 pentru Compania de Outsourcing a Anului, a primit premiul Global Digital Product Development Services Competitive Strategy Innovation and Leadership Award 2019 de la Frost&Sullivan și a fost recunoscută de firma de consultanță în cercetare Forrester timp de trei ani drept furnizor de experiență digitală de top și firmă de dezvoltare software personalizată. În calitate de angajator, 3Pillar este de trei ori câștigătoare a premiului Washington Post Top Workplaces și a primit timp de patru ani consecutivi titlul de Great Place to Work Certified în India, oferit de către Great Place to Work Institute. În 2020, David DeWolf fondatorul și CEO 3Pillar, a fost desemnat câștigătorul premiului Entrepreneur Of The Year® 2020 Mid-Atlantic Award, prezentat de Ernst&Young LLP (EY US).

3Pillar Global angajează specialiști care să se alăture echipei din Moldova. Vizitați https://www.3pillarglobal.com/career-opportunities pentru mai multe detalii despre oportunitățile de carieră disponibile și www.3pillarglobal.com pentru a afla mai multe informații despre 3Pillar Global și activitatea sa de dezvoltare a produselor software pentru întreprinderile care se transformă digital.

3Pillar Global creează produse software revoluționare, care ajută la funcționarea firmelor digitale. 3Pillar este partener de dezvoltare a produselor inovatoare, soluțiile căruia contribuie la creșterea rapidă a venitului, a cotelor de piață și a bazei de clienți pentru lideri din industrie precum CARFAX, Fortune și PBS. Folosind o abordare simplificată și agilă, 3Pillar oferă soluții digitale generatoare de valoare, cu strategie și management specializate pe produs, design bazat pe experiența utilizatorilor, precum și expertiză software și de inginerie a datelor în tehnologii mobile, cloud și disruptive.

Vizitați www.3pillarglobal.com pentru mai multe informații și oportunități de carieră. Pentru a afla mai multe despre Product Mindset, vizitați www.productmindset.com și descărcați o copie a lucrării „The Product Mindset: Succeed in the Digital Economy by Changing the Way Your Organization Thinks”, scrisă de David DeWolf, CEO, cu design de Jessica Hall de la 3Pillar.

Contact:

Kellie Koch

[email protected]

703-872-9078

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Tudor Mardei / NewsMaker

Cinci moldoveni au rămas fără cetățenie după ce s-au înrolat în armate străine. Maia Sandu a semnat decretul

Cinci bărbați născuți în Republica Moldova, cu vârste între 39 și 51 de ani, au rămas fără cetățenie după ce s-au înrolat benevol în forțe armate străine. Un decret în acest sens a fost semnat de președinta Maia Sandu, pe data de 17 iulie.

Decizia intră în vigoare la data semnării și poate fi contestată în instanță conform legii.

Precizăm că, conform legii, cetățenia Republicii Moldova poate fi retrasă, prin decret prezidențial, persoanei care:

  • a obținut cetățenia în mod fraudulos, prin furnizarea de informații false, prin ascunderea unor date esențiale sau în lipsa temeiurilor prevăzute de prezenta lege ori de legislația anterioară în materie de cetățenie;
  • s-a înrolat benevol în forțele armate ale unui stat străin;
  • a comis fapte deosebit de grave care aduc prejudicii esențiale statului.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

PSDE critică intenția PAS de a include membri ai Platformei DA pe lista electorală: „O abordare periculoasă”

Partidul Social Democrat European (PSDE) condamnă intenția partidului de guvernământ „Acțiune și Solidaritate” (PAS) de a include membri ai Platformei „Demnitate și Adevăr” (DA) pe lista sa de candidați la alegerile parlamentare. Potrivit PSDE, această „tentativă nu urmărește consolidarea flancului pro-european, ci monopolizarea lui”.

„PAS vrea să înghită din nou tot flancul pro-european. Moldova are nevoie de o alternativă europeană veritabilă, nu una mimată. PAS nu caută o alianță autentică, ci supunere politică. Invitând pe rând formațiuni mai mici să se alăture, PAS încearcă să controleze din nou întreg spectrul politic pro-european, împiedicând apariția unei alternative europene veritabile. În loc să încurajeze competiția sănătoasă de idei și proiecte pro-europene, PAS recurge la strategii de absorbție și control, încercând să anihileze orice posibilă alternativă politică de centru-dreapta. Este o abordare greșită și periculoasă pentru democrația moldovenească și pentru parcursul european al țării”, se menționează într-un comunicat emis de PDSE.

Reacția PSDE vine după declarațiile președintelui Parlamentului, Igor Grosu, care a spus într-o emisiune TV că PAS poartă negocieri cu Platforma DA, propunând membrilor acestei formațiuni să participe la alegeri pe listele partidului de guvernare.

Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, a confirmat pentru NewsMaker că poartă discuții cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) privind o eventuală participare comună la alegerile parlamentare din septembrie. Plîngău susține că negocierile durează de mai bine de o lună și au un singur scop – de a preveni revenirea forțelor pro-ruse în Parlamentul Republicii Moldova.

***

Amintim că recent PSDE a lansat inițiativa de a crea o nouă alianță politică – „Alianța Europeană a Moldovei”. Potrivit reprezentanților partidului, această platformă „va pune Moldova pe primul loc” și va deveni „o adevărată alternativă proeuropeană”, „o alianță a partidelor libere, fără compromisuri, care nu-și vând principiile pentru un loc pe listă”.

Seceta face ravagii în Ștefan Vodă. Culturile de porumb și floarea-soarelui, „grav afectate”: „Avem o situație critică”

Starea culturilor de grupa a doua – în special porumbul și floarea-soarelui – este una „critică”, a constatat secretarul de stat de la Ministerul Agriculturii, Vasile Șarban, în urma unei vizite efectuate pe terenurile agricole din raionul Ștefan Vodă. Potrivit oficialului, lipsa precipitațiilor și temperaturile ridicate din ultimele luni „au afectat grav culturile”, punând în pericol recolta din acest an.

Secretarul de stat a vizitat mai multe terenuri din satele Crocmaz, Cioburciu și Slobozia, unde a discutat cu fermierii despre dificultățile cu care se confruntă.

„Am venit astăzi în Ștefan Vodă pentru a vedea personal care este situația din teren și pentru a discuta cu fermierii despre dificultățile cu care se confruntă. Este clar că avem de-a face cu o situație critică”, a declarat Vasile Șarban.

Potrivit acestuia, deși în seara zilei precedente au fost înregistrate cantități reduse de ploaie, acestea nu au fost suficiente pentru a salva culturile.

„O bună parte a suprafețelor cultivate cu porumb este deja compromisă, iar în cazul florii-soarelui, plantele sunt într-o fază avansată de dezvoltare, cu calatidiile subdezvoltate, ceea ce afectează grav potențialul de producție. Dacă în perioada imediat următoare nu vor fi înregistrate precipitații semnificative, se așteaptă pierderi considerabile la ambele culturi”, susține oficialul.

Un exemplu relevant este gospodăria „Ecoalimentprim”, care administrează 1050 de hectare cultivate cu culturi de câmp. Fermierii de aici spun că au nevoie urgentă de investiții în sisteme moderne de irigație pentru a putea face față secetei.

De asemenea, din cauza secetei, sunt afectate și plantațiile de prun, chiar și pentru recolta deja diminuată în urma înghețurilor târzii din primăvară.

În context, Vasile Șarban a subliniat importanța accelerării proiectelor de reabilitare a infrastructurii de irigații și a aplicării tehnologiilor agricole adaptate noilor realități climatice.

„Fermierii încep să conștientizeze tot mai mult rolul esențial al acestor investiții, iar soluții precum tehnologia de conservare a solului No till, deși nu sunt miraculoase, oferă o anumită protecție culturilor în perioadele de secetă, menținând umiditatea în sol pentru o perioadă mai îndelungată. Dialogul cu fermierii, colectarea datelor privind pierderile și promovarea soluțiilor durabile vor rămâne priorități ale ministerului în gestionarea efectelor schimbărilor climatice asupra agriculturii naționale”, a subliniat secretarul de stat.

(VIDEO) România îl acuză pe Ceban de legături cu Kremlinul/ Un nou scandal la TRM/ Ploi puternice în Moldova

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Ucraina are un nou Guvern. De cine este condus?
— România explică interdicția lui Ceban: din cauza legăturilor cu Rusia
— Secetă și caniculă: cum supraviețuiesc oamenii de la sate
— Avocatul Copilului critică politizarea cazului elevei bătute
— Ploi și furtuni: Cod Galben în toată Moldova
— Podul de pe strada Ismail, subiect de dispută între PAS și Primărie
— Postul public de televiziune a rămâs fără conducere?
— Grosu și Recean, primii pe lista PAS pentru parlamentare
— Gruparea „Patron”, condamnată în Franța
— Chișinăul, înconjurat de „Drumul Crucii”
— Blocul „Victorie” condamnă sancțiunile impuse de UE
— Năstase nu exclude că va candida la parlamentare
— Dragalin nu va putea ocupa funcții publice timp de cinci ani
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Militarii moldoveni vor participa la un exercițiu NATO în Georgia

Militarii Armatei Naționale vor participa la exercițiul multinațional NATO „Agile Spirit 2025”, care se va desfășura în perioada 23 iulie – 7 august, în centrele de instruire din Georgia.

Potrivit Ministerului Apărării, ofițerii, sergenții și soldații moldoveni vor colabora cu militari din România, Bulgaria, Statele Unite ale Americii, Polonia, Lituania, Georgia și alte state participante.

Conform sursei citate, scopul exercițiului este de a îmbunătăți capacitățile de acțiune ale armatelor participante și de a le ajuta să colaboreze mai eficient între ele în cadrul operațiilor internaționale de menținere a păcii.

Demander à ChatGPT

Militarii moldoveni se antrenează în cadrul „Agile Spirit”, începând cu anul 2023.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: