„Noi toți trebuie să fim egali în fața legii”. MAI anchetează presupusa nuntă a fiului premierului Chicu
Full Article 2 minutes read

„Noi toți trebuie să fim egali în fața legii”. MAI anchetează presupusa nuntă a fiului premierului Chicu

Oamenii legii desfășoară o anchetă în legătură cu presupusa nuntă a fiului premierului Ion Chicu. Despre acest lucru a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, într-un interviu acordat portalului Unimedia.

„Indiferent a premierului sau altcineva, noi toți trebuie să fim egali în fața legii. Acest caz s-a mediatizat, dar s-a încercat cumva să fie politizat, fiindcă mai întâi de toate trebuie să înțelegem că prim-ministrul este o persoană protejată și atunci când își dorește cineva să intre în viața lui personală, clar că nu se poate”, a declarat Pavel Voicu.

„A fost format 112 de către persoane stabilite de noi, care au anunțat că are loc o nuntă și sunt mai mult de 50 de persoane. Noi am înregistrat acest caz. La moment se află încă în examinare. Am discutat și cu administratorul și cu chelnerii, bucătarii, suntem în desfășurarea anchetei”, a mai spus Voicu.

Amintim că premierul Ion Chicu a recunoscut că fiul său și-a celebrat căsătoria pe 28 august, la o vinărie din satul Ulmu. Acesta a precizat, însă, că nu a fost organizată o nuntă propriu-zisă, așa cum s-a vehiculat în presă, ci doar „o masă de sărbătoare” la care ar fi participat doar „unchii și mătușile” mirelui.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: