O femeie din Cricova a fost ucisă și aruncată într-o mină părăsită. Poliția a reținut un suspect
Full Article 2 minutes read

O femeie din Cricova a fost ucisă și aruncată într-o mină părăsită. Poliția a reținut un suspect

Descoperire macabră într-o mină părăsită din capitală. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani au descoperit corpul neîsuflețit al unei femei. Aceasta ar fi fost omorâtă. Oamenii legii au reținut deja un suspect.

Victima avea 35 de ani și era originară din orașul Cricova. Aceasta a fost găsită în seara zilei de 6 aprilie. În cadrul examinării vizuale, medicul legist a depistat urme de violenţă pe suprafaţa corpului, în deosebi în regiunea capului, înaintând versiunea unui omor intenţionat.

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, locuitor al orașului Cricova, municipiul Chișinău. Acesta va sta timp de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea omorului.

În cadrul acțiunilor demarate, forțele de ordine au stabilit că victima se cunoșteau cu bănuitul. Femeia a venit în ospeție la domiciliul bărbatului. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, care au fost fatale. Ulterior, acesta a aruncat corpul victimei în mina părăsită.

Individul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, el a fost judecat pentru tentativă de omor si violență în familie.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor. El riscă de la 15 ani la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: