O fetiță de 12 ani din Bălți, găsită strangulată. Ce spune poliția
Full Article 40 second read

O fetiță de 12 ani din Bălți, găsită strangulată. Ce spune poliția

O copilă de 12 ani din municipiul Bălți a fost găsită strangulată. Preliminar, minora și-ar fi pus capăt zilelor. Totul s-a întâmplat acum două zile, scrie TVN.

Poliția din Bălți a fost sesizată despre depistarea unei minore de 12 ani, strangulată, într-o fâșie forestieră din proximitatea municipiului Bălți.

Potrivit sursei citate, la examinarea de către medici, pe corpul neînsuflețit al copilei nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Cazul a fost înregistrat, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în cadrul unui proces penal.

Cadavrul minorei a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: