O halterofilă din Moldova s-a ales cu 3 medalii la Campionatul European: una de aur și două de argint
Full Article 30 second read

O halterofilă din Moldova s-a ales cu 3 medalii la Campionatul European: una de aur și două de argint

Halterofila din Republica Moldova Anastasia Ceornopolc a cucerit trei medalii la Campionatul European Under 15 din Polonia. Moldoveanca a devenit vicecampioană europeană Under 15. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. 

Sportiva s-a ales cu aurul la proba smuls și argintul la aruncat și general. Halterofila a evoluat la categoria de greutate 81 kg.

Amintim că zilele trecute, și halterofila Alexandrina Ciubotaru a devenit vicecampioană europeană Under 17.

Republica Moldova este reprezentată de 10 halterofili la Europenele U15 și U17.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: