O moldoveancă a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii. Însă a fost surprinsă
Full Article 40 second read

O moldoveancă a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii. Însă a fost surprinsă

O moldoveancă de 72 de ani a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii fără acte de proveniență. Femeia însă a fost surprinsă de polițiștii de frontieră. Cazul a avut loc astăzi, 5 noiembrie, pe Aeroportul Internațional Chişinău.

Mai exact, polițiștii de frontieră în comun cu vameșii au supus controlului de specialitate bagajele pasagerilor de la ruta Chişinău – Leipzig.

În urma verificărilor, în bagajul unei femei de 72 de ani au fost depistate bijuterii presupuse a fi din metale prețioase, nedeclarate organului vamal.

Astfel, bijuteriile au fost confiscate iar moldoveanca riscă să fie sancționată contravențional.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: