O moldoveancă a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii. Însă a fost surprinsă
Full Article 40 second read

O moldoveancă a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii. Însă a fost surprinsă

O moldoveancă de 72 de ani a revenit din Germania cu geanta plină de bijuterii fără acte de proveniență. Femeia însă a fost surprinsă de polițiștii de frontieră. Cazul a avut loc astăzi, 5 noiembrie, pe Aeroportul Internațional Chişinău.

Mai exact, polițiștii de frontieră în comun cu vameșii au supus controlului de specialitate bagajele pasagerilor de la ruta Chişinău – Leipzig.

În urma verificărilor, în bagajul unei femei de 72 de ani au fost depistate bijuterii presupuse a fi din metale prețioase, nedeclarate organului vamal.

Astfel, bijuteriile au fost confiscate iar moldoveanca riscă să fie sancționată contravențional.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: