Omorul de la Strășeni: Principalul suspect, nepotul generalului Alexei, plasat în arest preventiv în România
Full Article 2 minutes read

Omorul de la Strășeni: Principalul suspect, nepotul generalului Alexei, plasat în arest preventiv în România

Nepotul generalului Alexei, care este principalul suspect în cazul omorului de la Strășeni, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, în România. Decizia a fost luată astăzi, 25 august, de Curtea de Apel București. Anunțul a fost făcut de Poliția Română.

Potrivit sursei citate, Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat care în 2011 a fost împușcat mortal de către ex-sportivul Ion Șoltoianu, care este și nepotul generalului Alexei, a fost plasat în arest preventiv în vederea extrădării către autoritățile din Republica Moldova.

Poliția Română anunță că Stratulat a fost arestat pe data de 24 august, în jurul orei 00:00, la București, după ce polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în trafic, pe un bulevard din Sectorul 6, un autoturism înmatriculat într-o altă țară, care le-a atras atenția. În urma verificărilor efectuate, cu privire la identitatea conducătorului autoturismului, s-a stabilit faptul că pe numele acestuia există un mandat de arestare, emis de către autoritățile din Republica Moldova, într-un caz de omor săvârșit cu cruzime.

„Bărbatul a fost condus la sediul secției de unde a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea pentru 24 de ore”, anunță Poliția Română.

Amintim că Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat care în 2011 a fost împușcat mortal de către ex-sportivul Ion Șoltoianu, a fost dat în căutare internațională pentru localizare, arest și extrădare.

Se întâmplă după ce pe 10 august curent, cadavrul unui tânăr de 29 de ani a fost descoperit îngropat până la gât într-o pădure de la Zubrești. Înainte să fie îngropată, victima ar fi fost împușcată.

Șeful IGP Viorel Cernăuțean a declarat pentru PRO TV că oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, iar una dintre acestea este că persoana care l-ar fi împușcat pe tânăr este fiul fostului polițist, Ion Stratulat, care în 2011 a fost la rândul său împușcat mortal de către ex-sportivul Ion Șoltoianu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: