Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani prinde viață. Ce lucrări se întreprind?
Full Article 1 minutes read

Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani prinde viață. Ce lucrări se întreprind?

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani au fost reluate. Despre aceasta a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În acest an, în parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani urmează a fi finalizate lucrările de reabilitare, inițiate anul trecut.

Potrivit primarului, în parc va fi instalat în totalitate sistemul de irigare, amenajată zona adiacentă a parcului din strada Milano și scena teatrului de vară.
Totodată, la final vor fi amenajate spațiile verzi și instalat sistemul audio, cu ajutorul căruia în parc va fi difuzată muzică, a mai menționat primarul.

Amintim că în prima etapă de reabilitare a parcului „Alunelul” au fost reparate aleile pietonale, a fost instalat sistemul de iluminat și de supraveghere video, construită scena teatrului de vară și havuzul muzical.

Totodată, au fost amenajate pistele pentru bicicliști, un teren de joacă pentru copii și un teren de sport multifuncțional.

Pentru lucrările de reabilitare a parcului „Alunelul”, primăria sectorului şase a municipiului Bucureşti a alocat 848 mii euro, cu implicarea surselor financiare din bugetul local.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: