Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari
Full Article 2 minutes read

Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea electrică, instalate aproximativ 1000 de LED-uri moderne, vor fi modernizate 10 transformatoare și va fi instalat un nou sistem automatizat.

Startul lucrărilor a fost dat de Galina Munteanu, primar al localității ales din Partidului ȘOR. Ea a menționat că acesta este primul proiect de amploare realizat în corespundere cu programul său electoral.

„Astăzi începem realizarea unui program ce prevede instalarea iluminatului stradal în toate cele trei sate din comună. Iluminatul stradal este doar primul pas. Avem pe agendă multe proiecte necesare locuitorilor satelor noastre. Îi sunt recunoscătoare întregii noastre echipe pentru faptul că Ișcalău a devenit, de facto, una din primele localități în care au învins candidații din partea Partidului ȘOR și în care deja au demarat proiecte concrete. Pas cu pas, vom renaște satele noastre”, a declarat primarul de Ișcalău.

Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

Aflată în vizită la Ișcalău, deputata din partea Partidului ȘOR, Regina Apostolova, a confirmat că acest proiect este doar începutul marilor transformări în ceea ce ține de infrastructură și sferă socială la Ișcalău. Proiecte similare vor începe și în alte localități în care primari au fost aleși reprezentanții echipei lui partidul Șor. Deputatul a exemplificat cu raionul Orhei, unde lucrările de instalare a iluminatului stradal sunt în plină desfășurare. Potrivit acesteia, în acest raion, cu iluminat stradal vor fi asigurate toate satele și comunele.

Amintim că, potrivit rezultatelor alegerilor locale generale organizate în toamna anului trecut, Partidul ȘOR a obținut mandate de primar în 43 de localități, inclusiv în mun. Orhei și orașul Taraclia.

Sursa: orhei.md

Publicitate politică. Responsabilitatea pentru veridicitatea informației prezentate în text o poartă agentul de publicitate. Articolul este comercial și nu reflectă poziția redacției NewsMaker.md.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: