Patriarhul Kirill susține că existența Rusiei ar fi în pericol
Full Article 2 minutes read

Patriarhul Kirill susține că existența Rusiei ar fi în pericol

Pericolele timpului actual amenință Rusia cu moartea, a spus patriarhul Moscovei și întregii Rusii Kirill. Tot el a adăugat că Federația Rusă „se află în fața unui pericol”, în spatele căruia stau „forțele străine puternice”. 

„Țara se află față în față cu pericol, astfel de pericole care contestă însăși existența țării noastre. Și astăzi trecem prin astfel de pericole”, a spus patriarhul Rusiei în cadrul unei ceremonii religioase, relatează Ria Novosti.

„Și, bineînțeles, îi cerem Domnului și reginei cerurilor care acoperă toată Rusia, credem, ca ea să salveze poporul nostru și toate popoarele Rusiei de luptele interne impuse din exterior”, a adăugat patriarhul.

El a mai spus că „forțele străine puternice, care stau în spatele impunerii luptei asupra popoarelor Rusiei, și-au propus obiectivul de a slăbi Ucraina, Belarus și Rusia”.

***

Menționăm că anterior, patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să meargă la război, după mobilizarea militară anunțată de Kremlin. El a îndemnat să nu le fie frică de moarte pe fondul mobilizării.

Ulterior, patriarhul i-a îndemnat pe ruși să se roage pentru Vladimir Putin, comandanții militari și politicienii țării. Este nevoie de ajutor divin, pentru ca aceștia să ia deciziile corecte în războiul din Ucraina, a susținut patriarhul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: