Ploi și cer noros: ce temperaturi vom avea săptămâna viitoare, în Moldova 
Full Article 2 minutes read

Ploi și cer noros: ce temperaturi vom avea săptămâna viitoare, în Moldova 

Pentru săptămâna viitoare, în Republica Moldova, sunt prognozate ploi. Marți și miercuri va ploua în centrul țării; luni, marți și joi – la nord; marți și miercuri – în partea de sud. În celelalte zile, cerul va fi noros. Pe parcursul săptămânii, maxima termică va urca până la +17 grade Celsius, iar minima va fi de +2 grade.

În centrul Republicii Moldova, luni, cerul va fi înnorat. Maxima termică va urca până la +11 grade Celsius, iar minima va fi +2. Pentru marți și miercuri sunt prognozate ploi. Pe parcursul săptămânii, maxima termică se va încadra între +9..+14 grade Celsius, iar minima între +2..+4 grade.

În partea de nord a țării, pentru zilele de luni și marți sunt prognozate ploi. Joi sunt așteptate ploi slabe. În celelalte zile, cerul va fi noros. Pe parcursul săptămânii, maxima termică se va încadra între +7..+12 grade Celsius, iar minima între 0..+2.

În sudul Republicii Moldova, marți și miercuri va ploua. Maxima termică se va încadra între +12..+17 grade Celsius, iar minima între +5..+7 grade Celsius.

Pentru ziua de 10 martie, meteorologii au anunțat maxime de până la +11 grade Celsius și minime de până la -3 grade Celsius – în centrul țării. În partea de nord – maxime de până la +9 grade Celsius și minime de până la -7 grade Celsius. În sudul Republicii Moldova, maxime de până la +14 grade Celsius și minime de până la -1 grade Celsius.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: