Poke Poke: „Colaborarea cu Glovo a dat cel mai bun randament”
Full Article 3 minutes read

Poke Poke: „Colaborarea cu Glovo a dat cel mai bun randament”

Tot mai multe persoane aleg serviciile de livrare pentru a salva timp, iar zilnic pe străzile orașelor vedem zeci de curieri cu geanta galbenă de la Glovo care livrează – mâncare, produse sau orice altceva clienților platformei.

Însă cât de interesantă este acest tip de colaborare am discutat cu unul dintre partenerii Glovo – Iulian Cojocaru, fondatorul restaurantului de mâncare hawaiană Poke Poke.

– Iulian, povestește-ne un pic despre experiența de livrare a produselor Poke Poke.

– Am deschis localul Poke Poke, fiind inspirat din călătoriile mele unde am observat tot felul de baruri și cafenele cu specificul hawaian și mâncarea tip poke – bol cu pește sau creveți, orez, legume și fructe exotice.

Tot în călătorii am observat că foarte multe restaurante aleg să livreze prin intermediul unei companii, care să le pună la dispoziție infrastructura, suportul, flota de curieri.

Anume din acest motiv de la lansarea localului am semnat contractele cu companiile de livrare, iar după câteva luni de livrare cu mai mulți parteneri, am rămas doar la parteneriatul exclusiv cu Glovo, pentru că a dat cel mai bun randament. Dar și am păstrat livrarea proprie pentru a oferi o soluție clienților din suburbia și celor care încă nu se simt siguri să navigheze în aplicație, alegând să facă comanda pe site.

– Cât de greu este procesul de înregistrare ca și partener?

– Foarte simplu. A durat în jurul unei săptămâni.

Poke Poke este un restaurant specific, clienții noștri pot să-și creeze bowl personalizat și să aleagă singuri – baza, proteinele, legumele, sosul, topping-ul și crunch-ul din lista de ingrediente.

Am avut o singură provocare. Cum să replicăm acest sistem și în aplicația Glovo.

Însă și această provocare a fost ușor soluționată cu ajutorul echipei locale de management.

Am văzut rapid primele rezultate – au crescut vânzările și vizibilitatea brandului, pentru că prezența în aplicație îți permite instant să fii observat de clienții Glovo.

– Cum gestionați acum livrarea prin Glovo?

– Procesul este foarte simplu. Am primit acces la panelul de administrare unde adăugăm meniul, edităm orele de lucru, ofertele, livrarea gratuită sau alte promoții ori de câte ori e nevoie, fără să apelăm la suportul echipei Glovo.

De când am ales o colaborare exclusivă cu Glovo, mai des facem diverse oferte, cum ar fi – reducere la produse, livrarea la preț redus de 10 MDL sau livrarea gratuită. De cele mai dese ori livrarea gratuită, pentru că am observat că este oferta care le place cel mai mult iubitorilor de poke.

Poke Poke: „Colaborarea cu Glovo a dat cel mai bun randament”

Glovo ajută miile de afaceri locale, magazinele și restaurantele, să se digitalizeze, oferind soluțiile integrate pentru ca acestea să-și dezvolte propriul magazin online în aplicație și să-și crească vizibilitatea și vânzările.

Orice magazin sau restaurant poate să devină partener Glovo online, rapid și sigur în doar 5 zile lucrătoare, iar gestionarea propriului magazin online devine simplă cu ajutorul biroului local Glovo dar și a unei platforme cu resurse și tutorial, concepute special pentru partenerii aplicației.

Pentru mai  multe detalii despre procesul de înregistrare rapid al partenerilor Glovo, accesați linkul disponibil aici.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: