Premierul Natalia Gavrilița are un nou șef de cabinet. CV-ul Stelei Jemna
Full Article 1 minutes read

Premierul Natalia Gavrilița are un nou șef de cabinet. CV-ul Stelei Jemna

Stela Jemna a fost numită în funcția de șefă de Cabinet al prim-ministrului Natalia Gavrilița. Numirea a avut loc după ce Adrian Băluțel, fostul șef, a decis să își păstreze mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Dispoziția a fost publicată pe 25 august în Monitorul oficial.

Potrivit reprezentanților Executivului, Stela Jemna a fost manager de programe, cu o experiență în coordonarea proiectelor cu finanțare externă și a programelor de dezvoltare a politicilor publice ori proiectelor sociale.

Are un masterat în domeniul Managementului Administrației Publice la Universitatea Georgia State University din Atlanta, Georgia, SUA și studii de licență în economie, obținute la Facultatea Finanțe a Academiei de Studii Economice din Moldova.

Stela Jemna este absolventă a programelor Fulbright, Edmund S. Muskie, Programul Edward R. Murrow pentru jurnaliști și a Institutului ASPEN România.

***

Tot astăzi, în Monitorul Oficial a fost publicată dispoziția cu privire la numirea lui Dorin Frăsîneanu în funcția de consilier în domeniul politicii externe. Acesta a candidat pe lista Blocului „ACUM” (Platforma DA-PAS) în cadrul alegerilor parlamentare din 2019 în circumscripția uninominală nr.49 (la est de R.Moldova).

 

Premierul Natalia Gavrilița are un nou șef de cabinet. CV-ul Stelei Jemna

Monitorul Oficial

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: