Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului
Full Article 40 second read

Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului

Astăzi, 14 noiembrie, de Ziua națională a tineretului, președinta Maia Sandu împreună cu câțiva tineri, dar și colegi vârstnici au mers în rezervația Plaiul Fagului din satul Bahmut, Călărași, unde au sădit ghindă de stejar.

„Astfel ne-am alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului, care a început sâmbătă, pe 13 noiembrie. Felicitări tuturor celor care au participat ieri și azi la plantare în diferite localități din țară, inclusiv colegilor din Guvern și Parlament și celor din secretariatul Președinției. Efortul nostru comun e o contribuție importantă pentru viitorul Republicii Moldova”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Campania națională de înverzire va continua până pe 27 noiembrie.

Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri au sădit ghindă de stejar în rezervația Plaiul Fagului

Sursa foto: facebook.com/Maia Sandu

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: