Metsola, despre dezinformare: Este o realitate în Moldova, face parte din mijloacele de război ale Kremlinului
Full Article 2 minutes read

Metsola, despre dezinformare: Este o realitate în Moldova, face parte din mijloacele de război ale Kremlinului

Aflată la Chișinău, președinta Parlamentului European Roberta Metsola s-a referit în timpul discursului ținut la Președinție și la dezinformare. Oficialul european a menționat că acest instrument ar fi utilizat de Kremlin în cadrul războiului.

Este o amenințare care nu este prezentă numai aici, dar în toată UE. Este o amenințare la adresa societăților noastre, care nu mai primesc știri atunci când auzim astfel de lucruri. Este o realitate în special în Moldova, în toată Europa, în toată lumea chiar. De aceea, acest lucru creează instabilitate, creează aceste minciuni și acest lucru face parte din mijloacele de război ale Kremlinului. Noi trebuie să vorbim și să ne spunem opinia, să spunem lucrurilor pe nume. Parlamentul European lucrează alături de instituțiile R. Moldova și întreprind multe eforturi pentru a consolida transparența, pentru a susține și a ajuta cât putem”, a declarat Roberta Metsola în timpul discursului ținut alături de președinta Republicii Moldova Maia Sandu.

Amintim că președinta Parlamentului European a efectuat o vizită oficială în Republica Moldova. După întrevederea cu președinta Maia Sandu, aceasta a ținut un discurs în fața deputaților. La întrunire au participat doar parlamentarii PAS, iar opoziția a boicotat ședința.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: