Propria locuință trebuie să îți aducă satisfacție atât când locuiești în ea, cât și când o plătești
Full Article 2 minutes read

Propria locuință trebuie să îți aducă satisfacție atât când locuiești în ea, cât și când o plătești

Un nou proiect imobiliar european în capitala Moldovei menit să faciliteze accesul cetățenilor din diasporă la propria locuință acasă.

Un grup de investitori locali și străini lansează în sectorul Botanica un proiect imobiliar contemporan și inovator, conform standardelor europene de calitate.

Metoda unică de achitare, în rate pe termen lung cu 0% dobândă, oferă posibilitatea de a achiziționa propria locuință celor ce nu au acces la finanțare bancară locală, în special cetățenilor din diasporă. Obiectivul final al proiectului este facilitarea accesului la propria locuință acasă.

Ansamblul rezidențial este menit să ofere o calitate superioară a vieții, oferind soluții moderne de trai pentru întreaga familie, spații de joacă pentru copii, acces la parc pentru a petrece timpul liber, gestiune inteligentă a cartierului, infrastructură dezvoltată și un nivel sporit de siguranță.

Proiectul va fi construit astfel, încât locuitorii să se simte trăind într-un cartier european, unde se respectă etică față de mediul înconjurător, unde accentul este pus pe calitate și onestitate – valori europene cu care diaspora s-a obișnuit să conviețuiască.

Ansamblul rezidențial va avea propria infrastructură dezvoltată, geamuri eficiente din punct de vedere energetic, materiale cu certificare europeană, ascensoare silențioase produse în UE, finisaje de calitate și dotări moderne pentru tinerile familii – toate cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Facilitățile oferite rezidenților includ: locația unică în apropiere de parc, curte proprie securizată, sistem de telemetrie, iluminare inteligentă, supraveghere video 24/24, terenuri de baschet, fotbal și tenis, mai multe terenuri de joacă pentru copii amenajate cu grijă.

Toate aceste, în premieră, vor fi disponibile cu o metodă convenabilă de achitare: direct de la dezvoltator, cu 0% dobândă, fără implicarea băncii, fără certificat de salariu, doar cu buletinul.

Obiectivul final al proiectului este oferirea posibilității unice atât pentru cei de acasă, cât și pentru diasporă de a cumpără propriul apartament — spațiu ideal pentru a petrece timpul alături de familie și cei dragi, ACASĂ!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: