Recomandă-i partenerului de afaceri să devină client Victoriabank și profitați ambii!
Full Article 3 minutes read

Recomandă-i partenerului de afaceri să devină client Victoriabank și profitați ambii!

La Victoriabank primăvara vine cu noi beneficii pentru toate companiile care corespund criteriilor IMM! Ești o persoană juridică interesată de profituri reale, gratuități în deservire, parteneriate de lungă durată, transparente și avantajoase? Atunci recomandă-i prietenului tău care are o afacere să devină client Victoriabank ca și tine și veți avea de câștigat ambii!

La 1 martie 2023 Victoriabank lansează promoția Recomandă un Client destinată persoanelor juridice cu statut de IMM, clienți și non clienți ai băncii, care vor avea șansa de a beneficia de o gratuitate generoasă: ZERO costuri al abonamentului la pachetul NELIMITAT pentru o perioadă de 6 luni (inclusiv luna de aderare pentru clienții noi)!

Amintim că pachetul de cont curent NELIMITAT în rețeaua Victoriabank a fost creat pentru a minimiza semnificativ costurile afacerii tale contra unui comision fix pe lună și cuprinde o listă de servicii nelimitate oferite de bancă. De acest pachet pot beneficia persoanele juridice, întreprinzătorii individuali, gospodăriile țărănești, organizațiile necomerciale.

Gratuitatea prevăzută în promoția Recomandă un Client este valabilă o singură dată, indiferent de numărul de clienți cărora le-ai recomandat Victoriabank. Promoția este valabilă de la 1 martie până la 30 iunie 2023. După expirarea perioadei promoționale, se va aplica comisionul de administrare lunar aferent pachetului NELIMITAT.

Recomandă un Client și Victoriabank vă răsplătește generos pe ambii! Profită de un parteneriat avantajos și fă banking #CuPoftăDeIMM!

Despre Victoriabank:

Susținerea IMM este una din prioritățile Victoriabank, acestea fiind pilonul de dezvoltare a unei economii durabile. Astfel, doar în 2022, creditele acordate de Victoriabank IMM au crescut cu aproape 157%, numărul total de clienți beneficiari de credite – cu circa 120%, iar al clienților din domeniul agricol – cu 155%. Mai mult decât atât, Victoriabank a lansat o serie de produse inovative pentru IMM. Din momentul lansării pachetelor Cont Curent Nelimitat destinat IMM peste 45% din clienții băncii beneficiază de acestea, iar de Contul Primul An Gratuit, destinat companiilor nou create, au beneficiat deja circa 5000 de clienți. Digitalizarea serviciilor se realizează și pentru sectorul IMM. Aproximativ  95% din ordinele de plată se fac electronic, online poate fi actualizat Chestionarul Clientului (KYC) de către persoanele juridice, iar în VB24 pot fi deschise conturi curente, conturi de depozit și pot fi vizualizate creditele.  Victoriabank a lansat și inițiative sociale pentru susținerea antreprenorilor din Moldova:  Cumpără de lângă Tine, recomandând afaceri mici, locale și Eu Sunt IMM, pentru sprijinirea micului business autohton.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: