Regim special de activitate la Primăria Chișinău până pe 31 mai. O dispoziție în acest sens, semnată de Ceban
Full Article 1 minutes read

Regim special de activitate la Primăria Chișinău până pe 31 mai. O dispoziție în acest sens, semnată de Ceban

În perioada 5 aprilie – 31 mai 2021 se instituie program special de activitate în cadrul subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice locale a municipiului Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban.

Potrivit documentului, conducătorii subdiviziunilor din cadrul Primăriei Chișinău vor asigura regim special de activitate, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar, a cărui activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă.

De asemenea, se recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul APL, întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector, să asigure regim special de activitate, prin alternarea muncii angajaților cu prezența la locul de muncă și de la distanță, pentru a minimiza riscul de infectare cu COVID-19.

În perioada de referință, accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei Chișinău se restricționează. Astfel, depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de email și/sau prin poștă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: