Retrospectiva anului 2022: un colaj de idei, evenimente, susținere și apreciere
Full Article 2 minutes read

Retrospectiva anului 2022: un colaj de idei, evenimente, susținere și apreciere

Anul 2022 este despre solidaritate, susținere, prevenție și apreciere.

Cel mai important pentru fiecare dintre noi a fost cuvântul „PACE”, iar rețeaua Farmacia Familiei a venit în sprijinul refugiaților din Ucraina, donând medicamente și produse de îngrijire.

Am fost parte a campaniei sociale ”Bătrânii noștri”, oferind daruri de sărbătorile pascale, inclusiv am participat cu un suport financiar și produse la evenimentul social-caritabil, “Frumusețe fără limite” care a adus în prim plan persoane cu nevoi speciale.

Și în acest an am dat prioritate sănătății, organizând campania națională de screening Gratuit al alunițelor, cu scopul de a preveni unul din cele mai de temut tipuri de cancer  – melanomul malign. Timp de șase luni, medicii dermatologi implicați în campanie, au testat peste 10.000 de persoane în peste 20 de locații din municipiul Chișinău și 15 localități din țară.

Pentru a contribui la prevenirea diabetului zaharat, Farmacia Familiei a desfășurat campania de Măsurare Gratuită a Glicemiei în toată rețeaua de farmacii din Moldova.

Optica Familiei a organizat două sesiuni de screening gratuit oftalmologic în Capitală, cu scopul depistării precoce a deficiențelor de vedere. Peste 11 000 de persoane s-au bucurat de verificarea vederii de către optometriști și oftalmologi de înaltă calificare.

Și pentru că avem grijă de mediul înconjurător, am lansat acțiunea de colectare a medicamentelor expirate și ambalajelor din plastic, instalând boxe de colectare în farmacii din diferite localități.

Cea mai mai noutate pentru clienții Farmacia Familiei a fost lansarea noului concept de farmacie – hyper farmacia DITA – locul unde găsește tot de ce ai nevoie pentru sănătate și îngrijire, la prețuri angro.

Și în acest an, Farmacia Familiei și-a reconfirmat statutul de unul dintre cele mai de succes și îndrăgit brand din Moldova, obținând Premiul Mare ”Mercuriul de Aur” la concursul Marca comercială a anului 2021, nominația Responsabilitate Socială. Iar la Concursul național Notorium Trademark Awards 2022 a primit trofeul de Onoare și Recunoștință.

Aprecierea clienților noștri ne motivează să depunem efort în continuare, pentru a contribui la creșterea calității vieților oamenilor prin prețuri corecte și grija pentru sănătate.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: