Samsung Big Sale la Darwin: 7 zile cu reduceri pentru produsele electronice Samsung
Full Article 3 minutes read

Nu ai reușit să te alegi cu un device potrivit în perioada Black Friday? Nu fi trist! Noi am decis să continuăm maratonul tomnatic a reducerilor incredibile. De data aceasta noi îți propunem să te alegi cu electronica mărcii coreene Samsung. În perioada 23 – 30 noiembrie 2020 în rețeaua magazinelor Darwin în Moldova tu vei putea procura electronice Samsung cu reduceri de până la 25%! E cazul să te grăbești! Startul a fost dat – nu rata ultimele reduceri ale toamnei!

Odată ce visezi demult să reînnoiești smartphone-ul tău vechi, să știi că a venit timpul! Acum poți procura noul smartphone Galaxy A71 și Galaxy S20FE cu 128 Gb cu 1000 de lei reducere, mai mult, la procurarea modelului Galaxy S10 Lite cu 128Gb economisești 2000 de lei. Acum poți citi cărți, urmări informația necesară și viziona filme pe o diagonală de 8 inch și mai mult. O alegere tocmai reușită – tableta Galaxy Tab S6 cu o diagonală 10,4 inch ce va fi un device potrivit atât pentru lucru cât și pentru divertisment. Nu-ți fă griji că tableta se va deconecta și filmul va fi stopat anume la momentul nepotrivit. Acumulatorul tabletei oferă până la 12 ore de vizionare non-stop.

Îți place să-ți petreci timpul la sala de forță? În acest caz, suntem mai mult ca siguri că ai nevoie de un fitness-tracker Galaxy Fit la preț de 599 lei. Este absolut ergonomic și practic, mai mult, se conectează și la ecosistemul marca Samsung. Procurarea unui astfel de tacker are drept scop monitorizarea parametrilor fizici și prevede un control minuțios a sănătății. Și ca eforturile fizice să fie mereu acompaniate cu piesele preferate, noi îți propunem căști wireless Galaxy Buds. Ai la dispoziție doar 7 zile ca să le procuri la preț de 1 599 de lei.

Pare incredibil, însă sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți. La noi, Anul Nou este celebrat cu fast și bineînțeles este mai bine s-o faci în fața ecranului TV Samsung 55″. Un ecran fără margini, ce redă perfect culorile, la care nu vei observa schimbul de cadru și care îți va oferi emoții pozitive la vizionarea filmelor de Crăciun. Utilizarea noilor tehnologii îți garantează o perioadă de neuitat în fața TV, fără griji în ceea ce privește sănătatea ochilor. În perioada 23-30 noiembrie, achiziționarea unui nou televizor la Darwin te va costa cu 1000 de lei mai puțin. Nu rata șansa să te delectezi cu atmosfera inedită a sărbătorilor la vizionarea emisiunilor preferate.

Săptămâna reducerilor Samsung Big Sale la Darwin a început deja. Puteți face cunoștință cu gama întreagă de produse ce participă la promoție pe site-ul Darwin.md. Gândește-te din timp la cadouri pentru cei dragi, iar banii economisiți le poți folosi pentru ceva deosebit. Darwin.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: