Secretarul general al guvernului României: Echipamentele medicale livrate Moldovei sunt de bună calitate
Full Article 2 minutes read

Secretarul general al guvernului României: Echipamentele medicale livrate Moldovei sunt de bună calitate

Secretarul general al Guvernului României, Antonel Tănase, dezminte declarațiile precum că măștile și echipamentele donate de către România Republicii Moldova ar fi fost de proastă calitate. În cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR MOLDOVA, Antonel Tănase a menționat că declarațiile lui Emanuel Ungureanu sunt politice.

„Noi avem documente că acele produse au fost de calitate. (…) Declarația lui Emanuel Ungureanu este o declarație politică, ea nu are suport în realitate și face parte dintr-o campanie internă, se apropie și campania electorală, urmează două runde de alegeri: în septembrie – alegeri locale, în decembrie – parlamentare și Emanuel Ungureanu este un personaj pitoresc care face declarații spumoase, acoperite de imunitatea parlamentară”, a spus Antonel Tănase.

Secretarul general al Guvernului României susține că și România, și R. Moldova, dar și alte țări din fostul bloc sovietic au fost supuse unui asalt al fake-news-urilor alimentate de Rusia.

„Și România, și R. Moldova, dar și alte țări din fostul bloc sovietic au fost supuse unui asalt al fake-news-urilor alimentate de fratele mare de la Răsărit, care ne-a îmbrățișat până ne-a sugrumat pe toți acum câțiva ani. Noi am avut un fel de cordon sanitar în zona știrilor prin care am încurajat populația să își dezvolte spiritul critic, să vadă surse și, în general, să se informeze din surse oficiale”, a menționat oficialul.

Reacția vine după ce un deputat român a declarat că echipamentele medicale donate Republicii Moldova ar fi de proastă calitate. Acesta s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție pentru a oferi detalii într-un dosar care vizează achiziţii de materiale de protecţie împotriva infecţiei COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: