Șeful statului s-a întâlnit cu ambasadorii. Ce le-a spus Igor Dodon
Full Article 1 minutes read

Șeful statului s-a întâlnit cu ambasadorii. Ce le-a spus Igor Dodon

Șeful statului, Igor Dodon, a avut o întrevedere astăzi, 7 noiembrie, cu șefii misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale, acreditate în Republica Moldova. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a președintelui, se precizează că întâlnirea a fost „tradițională” și a vizat politica internă din țară. Totodată, a fost abordat subiectul privind „riscurile legate de activitatea actualului guvern și perspectivele funcționării ulterioare a majorității parlamentare”.

Igor Dodon notează că și-a reiterat poziția privind susținerea „în continuare a guvernului și a majorității parlamentare cu condiția ca acțiunile unor forțe și persoane politice să nu depășească limitele normelor constituționale”.

Amintim că tot astăzi, 7 noiembrie, Igor Dodon a avut o întâlnire bilaterală cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, iar ulterior una cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Ieri seara, 6 noiembrie, cei doi oficiali străini au fost surprinși în timp ce ieșeau din clădirea guvernului. Maia Sandu a spus că întrevederea a avut loc la solicitarea oficialilor străini, care au vrut „să se informeze din prima sursă”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: