Șeful unei direcții din cadrul INSP, reținut pentru contrabandă cu țigări, plasat în arest la domiciliu
Full Article 1 minutes read

Șeful unei direcții din cadrul INSP, reținut pentru contrabandă cu țigări, plasat în arest la domiciliu

Șeful unei direcții din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), reținut pe 3 ianuarie în dosarul contrabandei cu 3,8 milioane de țigări, la Vulcănești, în 2022, a fost plasat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, vineri, 5 ianuarie, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PPCOCS).

PCCOCS anunță că, deși procurorii au solicitat aplicarea arestului preventiv, pentru „asigurarea succesului investigației și tragerii tuturor persoanelor la răspundere”, judecătorul de instrucție a dispus plasarea învinuitului în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

Procurorii anunță că vor contesta încheierea la Curtea de Apel Chișinău, timp în care învinuitul beneficiază de garanțiile procedurale, inclusiv prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Amintim că polițiștii au anunțat despre reținerea șefiei unei Direcții din cadrul INSP pe 3 ianuarie. Acesta ar fi vizat în cazul unei contrabande cu țigări și alcool etilic. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: