Și se duc pe rând, pe rând. Întreaga organizație raională a PDM Rezina își anunță susținerea pentru grupul politic Pro Moldova
Full Article 40 second read

Și se duc pe rând, pe rând. Întreaga organizație raională a PDM Rezina își anunță susținerea pentru grupul politic Pro Moldova

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova, Serghei Sîrbu, susține că întreaga organizație raională a Partidului Democrat din Moldova (PDM) Rezina a părăsit rândurile formațiunii. Într-o postare publicată vineri, 21 februarie, pe pagina sa de Facebook, parlamentarul scrie că aceștia și-au declarat susținerea pentru grupul parlamentar Pro Moldova. 

Astăzi, întreaga Organizație raională a PDM Rezina a părăsit partidul și a declarat susținere grupului parlamentar și viitorului proiect politic “PRO MOLDOVA”. Vă mulțumim de susținere, dragi colegi!

Geplaatst door Sîrbu Sergiu op Vrijdag 21 februari 2020

Amintim că joi, 20 februarie, un grup format din trei primari și doi consilieri din raionul Dondușeni au anunțat că părăsesc PDM și vor susține grupul parlamentar Pro-Moldova. Documentul a fost publicat de către Andrian Candu.

Precizăm că, anterior, un grup de șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, a anunțat că părăsesc PDM și vor înființa un nou grup parlamentar.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: