Șoferul camionului care a provocat accidentul de la Măgdăcești, soldat cu 17 victime, plasat în arest
Full Article 50 second read

Șoferul camionului care a provocat accidentul de la Măgdăcești, soldat cu 17 victime, plasat în arest

Șoferul camionului, care ar fi provocat un accident grav în dimineața zilei de 11 aprilie, la Măgdăcești, a fost plasat în arest pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău.

Amintim că, în dimineața zilei de 11 aprilie, în satul Măgdăcești din raionul Criuleni s-a produs un grav accident rutier. Șase echipe de Asistență Medicală Urgentă au intervenit, după ce un microbuz de rută s-a ciocnit cu un camion.

În urma accidentului, 17 persoane au ajuns la spital, printre care doi minori. Un pacient se află în stare gravă, au precizat medicii, pentru NM.

Potrivit oamenilor legii, microbuzul de rută a fost lovit de camion. Cel din urmă efectua o manevră de schimbare a benzii, fără să se asigura corespunzător. Vezi VIDEO cu momentul impactului.

Conform testării efectuate cu aparatul „Drager”, niciunul dintre șoferi nu urcase băut la volan.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: