Strică imaginea orașului? Panourile de publicitate de mari dimensiuni din capitală vor fi reamplasate
Full Article 2 minutes read

Strică imaginea orașului? Panourile de publicitate de mari dimensiuni din capitală vor fi reamplasate

Panourile de publicitate de mari dimensiuni vor fi reamplasate astfel încât să nu împiedice circulaţia rutieră și să nu afecteze imaginea oraşului Chișinău. O inițiativă în acest sens a fost prezentată de viceprimarul capitalei Victor Chironda, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale din 14 iulie.

x

Victor Chironda a menţionat că împreună cu reprezentanţii companiilor de publicitate, care şi-au oferit suportul în realizarea acestui proces, va fi identificată modalitatea exactă prin care se va asigura reamplasarea panourilor publicitare.

„Multă lume este nemulţumită de faptul că panourile se scot, însă vreau să menţionăm foarte clar: noi asigurăm evacuarea panourilor acum de pe străzile unde urmează a fi reparat sau renovat trotuarul, de pe străzile unde se amenajează sau sunt planificate lucrări de reparaţie sau renovare a spaţiilor publice şi în preajma sau de pe poduri, aşa cum au sugerat experţi tehnici, pentru că aceste panouri afectează integritatea acestor instalaţii inginereşti”, a spus viceprimarul.

Acesta a precizat că în alte zone ale oraşului se înlătură doar acele panouri de publicitate care au autorizaţia depăşită, au fost amplasate cu încălcări de regulament, norme în vigoare sau de care agenţii economici nu mai au grijă sub nicio formă.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: