„Sunt dezamăgită și șocată de această decizie”. Reacția Tatianei Bucearschi după ce a fost demisă
Full Article 2 minutes read

„Sunt dezamăgită și șocată de această decizie”. Reacția Tatianei Bucearschi după ce a fost demisă

Tatiana Bucearschi a venit cu o reacție, după ce a fost demisă din funcția de șefă a Direcției generale asistență socială și sănătate. Aceasta a declarat pentru NM că „decizia este ilegală” și că anumite persoane au „contribuit” la concedierea sa.

„Nu vreau să dau nume, dar pot să vă spun că sunt dezamăgită și șocată de această decizie, pentru că am respectat întotdeauna legea și am lucrat onest și sârguincios. A fost un an dificil, pandemia de coronavirus. Nefiind lucrător medical, munceam câte 24 de ore, fără zile de odihnă și gestionam două sisteme mari. În baza a tot ce s-a întâmplat, pot concluziona că demiterea mea este un capriciu al unor factori de decizie”, a spus Bucearschi.

Aceasta a refuzat să spună cine „a contribuit” la concedierea sa.

„Conflictele din echipă au început în noiembrie anul trecut, când o persoană apropiată domnului Ceban a venit la primărie și a început să submineze încrederea colegilor în mine și să mă denigreze în toate modurile posibile. Cred că decizia de a mă concedia este ilegală. Nu am fost anunțată cu două săptămâni înainte, dar pur și simplu am fost dată afară din biroul meu de la primărie. El [Ion Ceban] a venit, mi-a sigilat biroul și a început să mă insulte. Nici nu am avut timp să-mi iau lucrurile personale”, a mai spus Bucearschi.

Potrivit dispoziției semnate de primarul mun. Chișinău, Ion Ceban, Bucearschi a fost demisă „în urma obținerii calificativului „nesatisfăcător” la evaluarea anuală a performanțelor profesionale”.

Precizăm că în iulie 2019, Tatiana Bucearschi a fost numită în funcția de șefă a Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate a Consiliului municipal Chișinău.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: