Tată și fiu, reținuți după ce au bătut un bărbat și răpit o mașină din Chișinău
Full Article 2 minutes read

Tată și fiu, reținuți după ce au bătut un bărbat și răpit o mașină din Chișinău

Bătaie pe șoseaua Hîncești din capitală. Doi bărbați, tată și fiu, au aplicat mai multe lovituri unei persoane, după care au lăsat-o fără automobil și s-au deplasat într-o direcție necunoscută. Polițiștii i-au găsit pe cei doi la o benzinărie. 

Poliția a fost alertată despre caz pe 9 aprilie, aproximativ la ora 23:15.

Oamenii legii au fost anunțați la 112 că pe șoseaua Hîncești din capitală, un bărbat a fost agresat fizic. Totodată a fost sustras un automobil de model „Toyota”.

La fața locului, polițiștii au stabilit că toate persoanele consumaseră băuturi alcoolice. Astfel, potrivit oamenilor legii, între victimă și doi bărbați s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie.

Cei doi bărbați i-au aplicat mai multe lovituri victimei după care, profitând de faptul că nu sunt văzuți, au sustras automobilul acestuia de model „Toyota Prius” și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Suspecții au fost depistați la o benzinărie de pe strada Grenoble. Aceștia s-au dovedit fi tată și fiu, cu vârstele de 48 de ani și 21 de ani. Cei doi au fost escortați la inspectorat.

Prin acțiunile lor, comunică polițiștii, bărbații au cauzat victimei dureri fizice și un prejudiciu material considerabil în sumă de aproximativ 200 000 lei.

Pe caz a fost inițiată o cauza penală, iar suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: