The Banker: Moldindconbank este lider în Moldova la eficiență operațională
Full Article 2 minutes read

The Banker: Moldindconbank este lider în Moldova la eficiență operațională

Moldindconbank este cea mai eficientă bancă din Republica Moldova la capitolul operațional. Acest lucru este confirmat de un studiu al prestigioasei reviste financiare internaționale The Banker. 

„Moldindconbank a obținut 6,17 puncte pentru eficiență operațională din 10 posibile, acesta fiind cel mai bun rezultat al instituțiilor financiare din Republica Moldova. Indicele dat confirmă că modelul de afaceri promovat de conducerea băncii, axat pe cele mai bune practici europene, este corect. Acest lucru ne-a permis să menținem un nivel înalt de creditare, asigurând în același timp un portofoliu de credite calitativ. Creșterea eficienței ne permite să reducem costurile de desfășurare a afacerii, fără să fie afectată calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Dimpotrivă, constant muncim ca să oferim noi produse, care să corespundă așteptărilor clienților, să facă economii, să se bucure de libertatea tranzacțiilor bancare și să îi ajute să câștige nu doar pe plan financiar”, a declarat președintele Comitetului de conducere, Nikolay Borissov.

Moldindconbank este unul dintre liderii pieței bancare din Republica Moldova și deține întâietate în segmentele carduri bancare, credite imobiliare, rețea de oficii. Banca este deținută de Doverie United Holding din Bulgaria, care și-a majorat recent cota în capitalul social al băncii până la 78,21%.

Datorită investiției suplimentare în capitalul Moldindconbank, acțiunile Doverie United Holding au ajuns în topul preferințelor brokerilor de la Bursa de valori din Sofia.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: