Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you
Full Article 4 minutes read

Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, atmosfera de sărbătoare plutește în aer, iar alegerea cadourilor pentru cei dragi deseori ne creează dureri de cap. 

Din acest motiv, Home & you a făcut o selecție de 10 idei de cadouri pentru cei apropiați, ca să vă facă căutarea mai ușoară și să vă ajute să economisiți din timp.

Forfota de Anul Nou este plăcută, așteptată și iubită de noi toți încă din copilărie. Pregătirea pentru sărbătorile de iarnă întotdeauna este înconjurată de o atmosferă caldă și sufletească. Anume în această perioadă ne amintim de cele mai pozitive momente din ultimul an și dorim să împărtășim buna noastră dispoziție cu cei dragi.

Iar cea mai bună metodă de a spune un „Mulțumesc” rudelor și prietenilor este de a alege pentru ei un cadou care să sublinieze atmosfera de sărbătoare. De regulă, alegerea cadourilor devine o sarcină dificilă și adesea necesită câteva zile de căutare. Însă cumpărarea cadourilor pentru Anul Nou poate fi și distractivă, deoarece puteți cumpăra tot ce aveți nevoie într-un singur magazin – home&you.

Pentru cei, cărora le place să petreacă serile acasă, servind o ceașcă de ceai fierbinte și urmărind filmul lor preferat, cadoul ideal ar fi o pătură călduroasă cu un imprimeu tematic de iarnă. Acest cadou va dura mulți ani și va fi pe placul absolut fiecăruia. Magazinul home&you dispune de pături pentru toate gusturile.

Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you

Pentru un cadou mai personalizat, puteți opta pentru ciorapi de Crăciun sau halate de baie stilate. Acestea vor completa perfect aspectul de Revelion și vor fi un cadou personalizat excelent pentru o perioadă lungă de timp.

Un alt cadou care cu siguranță va fi pe plac este o cană de Crăciun. Acesta nu este doar un cadou interesant și frumos, ci și unul practic, care va fi util în fiecare zi. Cana vine într-un pachet de Crăciun stilizat, gata să fie dăruită persoanei dragi.

Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you

De asemenea, un cadou minunat va fi un set de lumânări decorative, precum și o coroniță de Crăciun cu suport pentru lumânări. Acestea sunt unul dintre simbolurile principale ale Anului Nou și al Crăciunului, care va completa atmosfera de sărbătoare și vor oferi o mulțime de emoții pozitive. Suporturile pentru lumânări pot fi selectate în funcție de formă și dimensiune. Ele vor arăta minunat în orice sufragerie.

Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you

Nu uitați că Anul Nou este momentul în care toată lumea se adună la o masă mare festivă, respectiv, binevenit va fi și un cadou pentru bucătărie sau sufragerie.

Iar în afară de cănile de Crăciun, în magazinul home&you puteți găsi materiale textile de sărbătoare cu decorațiuni tematice, fețe de masă și multe altele. Orice gospodină va fi încântată să primească cadou un set de mănuși și un șorț sau un coș elegant pentru pâine.

Dacă doriți să faceți un cadou pentru un copil, dar nu aveți nici o idee, vizitați compartimentul de jucării moi. Acestea întotdeauna au fost și vor rămâne un cadou relevant și foarte plăcut pentru orice copil, mai ales dacă jucăria va fi sub forma unui personaj preferat.

Seturile de articole pentru baie niciodată nu vor înceta să fie un cadou excelent și nu numai cu ocazia Anului Nou. Home&you dispune de o colecție bogată de lumânări aromatice cu mirosuri de Crăciun, organizatoare, cutii pentru bijuterii, precum și multe alte accesorii, care neapărat vor fi utilizate cu drag. La urma urmei, știm foarte bine că fiecare dintre noi amână cumpărarea tuturor acestor lucruri „pentru mai târziu” și gazdei îi va fi foarte plăcut să primească cadou ceea de ce are nevoie.

Top 10 cadouri pentru Revelion și Crăciun de la home&you

Varietatea cadourilor și a articolelor de Crăciun ne amețește. Înțelegem că uneori nu este ușor să facem o alegere. Prin urmare, dacă sunteți complet confuz și nu găsiți soluția potrivită, vă recomandăm să oferiți în dar un certificat cadou home&you. Credeți-ne, oricine va fi mulțumit de un asemenea cadou.

Vizitând magazinul home&you, cu siguranță veți găsi cadoul perfect pentru cei dragi.

Vă așteptăm la magazinele home&you din incinta centrelor comerciale „MallDova”, situat pe adresa str. Arborilor 21 și „ZityMall” de pe str. Calea Ieșilor 8.

De asemenea, vă puteți familiariza cu produsele noastre și pe site-ul http://homeandyou.md/   

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: