Un bărbat a murit, după ce a fost electrocutat de firile electrice doborâte de ploaia din Chișinău
Full Article 1 minutes read

Un bărbat a murit, după ce a fost electrocutat de firile electrice doborâte de ploaia din Chișinău

Un bărbat din Chișinău și-a pierdut viața ieri seara în timp ce se deplasa spre domiciliu. Poliția spune că victima a fost electrocutată. Bărbatul ar fi călcat în apă, unde erau căzute la pământ două fire de electricitate. 

Cazul a avut pe strada Dumitru Rișcanu din capitală. Pentru NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a spus că apelul la 112 a fost efectuat de către un echipaj al Asistenței medicale de urgență. Aceștia au anunțat că un bărbat stă în apă peste două fire electrice.

„În urma măsurilor întreprinse de către angajații poliției s-a stabilit identitatea cadavrului drept fiind bărbat de 43 ani, care în timp ce se deplasa spre domiciliu a călcat în apă unde erau căzute două fire de electricitate, drept urmare fiind electrocutat”, a menționat ofițerul de presă al poliției capitalei.

Oamenii legii spun că în urma examinării cadavrului de către medicul legist, semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului nu au fost depistate. Astfel, cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită după efectuarea expertizei.

Pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: