Un minor de 17 ani și o tânără de 20 de ani, reținuți de oamenii legii. Ce infracțiuni au comis
Full Article 2 minutes read

Un minor de 17 ani și o tânără de 20 de ani, reținuți de oamenii legii. Ce infracțiuni au comis

Un minor de 17 ani și o tânără de 20 de ani au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de furt și circulație ilegală a drogurilor, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:25, pe str. Al. Russo din sectorul Ciocana, un echipaj de poliție a observat un tânăr care avea asupra sa mai multe bunuri. Tânărul, observând că polițiștii se îndreaptă spre el, a încercat să fugă, dar a fost reținut. Acesta nu a putut explica proveniența bunurilor materiale. Minorul a fost escortat la inspectorat și s-a stabilit că acesta ar fi deteriorat geamurile la patru unități de transport de unde a sustras mai multe bunuri materiale.

Totodată, minorul este suspectat de faptul că ar fi pătruns și într-un magazin, de unde ar fi sustras produse alimentare.

În cel de-al doilea caz, în sectorul Râșcani al capitalei, pe str. N. Dimo, polițiștii au observat o tânără care avea un comportament suspect. Fiind transportată la inspectorat, aceasta a predat benevol un pachețel de tip Zip Lock, în interiorul căruia se aflau mai multe pachețele învelite cu bandă adezivă. În interiorul lor se afla o substanță alb-roz asemănătoare cu drog. Acestea au fost ridicate și transmise spre expertiză.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: