Un nou cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit sudul Turciei
Full Article 50 second read

Un nou cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit sudul Turciei

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs în Turcia, în provicia Hatay, care a fost deja devastată de seria de seisme majore din 6 februarie, au anunţat autorităţile din Turcia citate de agenţia Anadolu, scrie Digi24.

Agenţia turcă de gestionare a dezastrelor, AFAD, a anunţat că seismul s-a produs chiar la graniţa cu Siria.

Potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul cutremurului a fost la 9 kilometri sud-est de oraşul Antakya, unul dintre cele mai afectate de seismele precedente şi la 75 de kilometri nord-est de oraşul sirian Latakia.

Localizarea cutremurului:

    • Distanțe 70 km N de Latakia, Siria
    • 14 km SV de Antakya, Turcia

Adâncimea cutremurului a fost măsurată la numai doi kilometri. Deocamdată nu sunt detalii despre eventuale victime sau pagube materiale, însă echipele AFAD sunt la faţa locului.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit sudul Turciei


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: