Un pilot Lufthansa a „desenat” pe cer un penis de 24 de kilometri. Ce i-a provocat gestul
Full Article 2 minutes read

Un pilot Lufthansa a „desenat” pe cer un penis de 24 de kilometri. Ce i-a provocat gestul

Un pilot al companie aeriane germane „Lufthansa” a desenat pe cer un penis de 24 de kilometri. S-a întâmplat pe 28 iulie, după ce i s-a cerut să-și devieze zborul de la itinerariul stabilit în urma unui incendiu, care avusese loc pe aeroportul Catania din Italia, scrie Business insider.

Pilotul zbura de la Frankfurt spre Sicilia, dar i s-a cerut să aterizeze în Malta. Zborul a suferit o deviere de la destinația inițială -aeroportul Catania-Fontanarossa – unde un incendiu afectase terminalul principal pe 16 iulie pe fondul unui val de căldură istoric.

Datele Flightradar24 au arătat că, după ce a primit cererea de deviere, aeronava Lufthansa a desenat un penis timp de aproximativ 16 minut, deasupra mării în largul coastei de est a Siciliei.

Ulterior, avionul și-a continuat zborul spre Malta, unde a aterizat cu aproximativ 35 de minute mai târziu, arată datele Flightradar24. Rămâne neclar dacă pilotul a desenat în mod intenționat această formă. Insider a întrebat Lufthansa despre acest lucru, dar compania aeriană a evitat să răspundă.

În schimb, un purtător de cuvânt al companiei aeriene a spus că vântul puternic a făcut imposibilă aterizarea pe aeroportul din Catania.

„De aceea, căpitanul a trebuit să zboare într-un cerc și s-a apropiat din nou de aeroport, dar fără succes. Apoi a zburat spre Malta, a alimentat și s-a apropiat de Catania dintr-o altă direcție”, a declarat acesta.

Nu este prima dată când un pilot creează un model de zbor falic pe cer. La începutul anului, un elicopter al Forțelor Armate ale Maltei se pare că a făcut ocol pentru a desena un model similar peste Malta.

Și anul trecut, o aeronavă de realimentare a forțelor aeriene americane a părut să deseneze o formă de penis în apropierea unui oraș sirian unde Rusia are o bază navală. Oficialii Forțelor Aeriene spun că a fost doar o coincidență.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: