Un tânăr de 18 ani, găsit fără suflare lângă Hotelul „Național” din Chișinău. Prima versiune în cazul decesului
Full Article 50 second read

Un tânăr de 18 ani, găsit fără suflare lângă Hotelul „Național” din Chișinău. Prima versiune în cazul decesului

Un tânăr de 18 a fost găsit în dimineața zilei de marți, 28 noiembrie, mort. Cadavrul a fost depistat de un trecător, în adiacentul Hotelului „Național” din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru NM de purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit oamenilor legii, pe corpul victimei nu au fost depistate urme de violență, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Potrivit IGP, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 07:12. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au anunțat oamenii legii că nu au putut să mai facă nimic pentru victimă, decât să constate decesul acesteia.

Sursa citată precizează că, la examinare, medicul legist nu a depistat urme de violență, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru expertiză.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: