Unde ne putem petrece timpul, gratis, în Chișinău
Full Article 2 minutes read

Unde ne putem petrece timpul, gratis, în Chișinău

Pe parcursul săptămânii curente, în sectoarele din Chișinău vor avea loc diverse activități cultural-artistice cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Atât locuitorii capitalei, cât și oaspeții, sunt așteptați la evenimente de promovare a tradițiilor populare. Totodată, potrivit autorităților, se va desfășura și un concert de caritate în ajun de sărbători. 

În data de 13 decembrie, de la ora 17:15 până la 18:50, în Scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf va avea loc o activitate de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Sfântului Andrei”.

Vineri, 17 decembrie, începând cu ora 17:15 până la 18:15, în Scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf se va desfășura o activitate de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Leru-i, ler…”

Tot în aceiași zi, de la ora 18:40, în Scuarul Catedralei va fi o activitate de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Sfântului Nicolae”.

Pentru ziua de sâmbătă, 18 decembrie, cetățenii sunt așteptați la Sala cu Orgă începând cu ora 16:00. Potrivit autorităților, va avea loc un concert de caritate cu genericul ,,Din inimă pentru inimi”.

Evenimentele sunt organizate de către Primăria Municipiului Chișinău, Direcția Cultură a municipiului Chișinău, Pretura sectorului Rîşcani, Pretura sectorului Buiucani, Pretura sectorului Ciocana și Școala de Arte „Alexei Stârcea”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: