Unde poți lucra în Moldova cu un salariu de 50 000 de lei? Lista celor mai bine plătite funcții vacante
Full Article 2 minutes read

Unde poți lucra în Moldova cu un salariu de 50 000 de lei? Lista celor mai bine plătite funcții vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat lista celor mai bine plătite job-uri vacante de pe piața muncii din Republica Moldova, la ora actuală, conform declarațiilor agenților economici. Cel mai bun salariu printre ofertele de muncă vacante este, în prezent, în domeniul construcțiilor și constituie – 50 000 de lei. 

Potrivit ANOFM, Ozka Construction din orașul Hâncești oferă pentru poziția de geodez-șef o remunerare salarială de 50 000 de lei. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: maistru în construcţia de drumuri, topograf, maşinist la ruloul compactor, finisor, funcţionar în evidenţa bunurilor, recepționer-distribuitor pentru o remunerare salarială de 43 200 – 15 000 lei.

Bautex Composites din orașul Străşeni oferă pentru funcția de tehnolog-şef un salariu de 35 000 lei. La fel, compania oferă un salariu de 10 000-15 000 lei pentru trei lăcătuşi-reparatori a instalaţiilor tehnologice.

Tehno MS din orașul Chişinău angajează doi operatori call centru, pentru care oferă remunerare de 15 000-30 000 lei. 

Artdock Companz din orașul Chişinău oferă pentru doi redactori traducători un salariu de 13 700-30 000 lei. 

Compania Campen-Com din orașul Chişinău angajează cinci tâmplari care vor primi remunerare de 12 000-30 000  lei. 

Iar Serviciul medical al Ministerului Afacerilor Interne din orașul Chişinău căută doi medici specialişti (medic radiolog şi medic imagist) pentru a oferi servicii de înaltă calitate, pentru care oferă 27 450 lei. La fel, este nevoie şi de doi medici de familie, cu salariu de 24 500 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: