Concertul formației „Gândul Mâței” și târg de Crăciun. Ce alte evenimente culturale vor avea loc în această săptămână?
Full Article 2 minutes read

Concertul formației „Gândul Mâței” și târg de Crăciun. Ce alte evenimente culturale vor avea loc în această săptămână?

În această săptămână, în sectoarele capitalei, vor avea loc mai multe activități cultural-artistice cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Potrivit autorităților municipale, în sectorul Buiucani va fi inaugurat un Târg de Crăciun, pe strada Sfatul Țării va avea loc un concret al formației „Gândul Mâței”, iar pentru zilele de 11 și 12 decembrie vor fi desfășurate evenimente în memoriam Iurie Sadovnic. 

În ziua de miercuri, 8 decembrie, începând cu ora 10:00, va avea loc un festival-concurs al interpreților la trompetă. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cultură şi Artă Ginta Latină (str. Sfatul Țării, nr. 18). În aceiași zi, formația „Jazz Orchestra” va susține un concert, de la ora 18:00.

Pentru ziua de joi, 9 decembrie, sunt planificate recitaluri în cadrul festivalului-concurs al interpreților la trompetă. Evenimentul va începe la ora 18:00. La fel, va avea loc și o Gală a Laureaților.

Vineri, 10 decembrie, va fi inaugurat Târgul de Crăciun în Parcul ,,Alunelul” din sectorul Buiucani, începând cu ora 17:00. În aceiași zi, va fi și un concert aniversar al formației „Gândul Mâței”, la Centrul de Cultură şi Artă Ginta Latină, de la ora 19:00.

În ziua de sâmbătă, 11 decembrie, autoritățile au anunțat că va avea loc un festival-concurs internațional de folk, în memoriam Iurie Sadovnic. Locația: Centrul de Cultură şi Artă Ginta Latină, începând cu ora 18:00.

Pentru duminică, 12 decembrie, este preconizată Gala Laureaților. Totodată, va avea loc un recital muzical, în cadrul concursului internațional de folk, în memoriam Iurie Sadovnic. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cultură şi Artă Ginta Latină, de la ora 18:00.

Evenimentele sunt organizate de Direcția cultură și Pretura sectorului Buiucani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: