Viața merge mai departe… inclusiv și vânzările imobiliare!
Full Article 2 minutes read

Viața merge mai departe… inclusiv și vânzările imobiliare!

Indiferent de virusul care bântuie în lume, oamenii caută să-și cumpere locuințe. Așa cum aproape toate agențiile imobiliare continuă să activeze în regim online, apartamentele și casele se află acum la doar un click distanță.

Compania Proimobil, de exemplu, a definit un mod inedit de a prezenta clienților interiorul locuinței pe care intenționează să o cumpere sau să o închirieze. Cu ajutorul telefonului mobil agenții imobiliari pot face, în câteva minute, un tur virtual prin încăpere, așa încât cei de acasă să cunoască fiecare colțișor. Tot online oamenii pun întrebări și solicită detaliile care-i interesează.



Alternativa vine ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de potențialii cumpărători de locuințe.

Chiar și în regim de carantină și de izolare la domiciliu, tranzacțiile se desfășoară atunci când e nevoie, băncile oferă finanțare, iar birourile notariale funcționează. Acest lucru nu poate decât să faciliteze și să încurajeze cetățenii (mai ales cei veniți de peste hotare) să-și caute propria locuință.

În ciuda panicii create de COVID-19, experții susțin că cererea pe piața imobiliară a crescut. Fapt demonstrat și de numărul de accesări ale site-ului https://proimobil.md (unde sunt publicate locuințe spre vânzare) care e mai mare cu 15% decât lunile trecute.

proimobil.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: