Vicepremierul pentru reintegrare va aborda subiectul dispariției lui Alexandru Rjavitin în cadrul unei întrevederi cu reprezentantul Tiraspolului
Full Article 1 minutes read

Vicepremierul pentru reintegrare va aborda subiectul dispariției lui Alexandru Rjavitin în cadrul unei întrevederi cu reprezentantul Tiraspolului

Viceprim-minsitrul pentru reintegrare, Alexandru Flenchea se va întâlni săptămâna viitoare cu reprezentantul politic al Tiraspolului în reglementarea transnistreană, Vitali Ignativ. În cadrul întrevederii, acesta va aborda cazul dispariției lui Alexandru Rjavitin. Flenchea a comunicat despre acest lucru pe pagina sa de Facebook, astăzi, 10 ianuarie. 

„Am reacționat și m-am implicat imediat ce am fost sesizat de Promo-LEX pe data de 30 decembrie 2019. În aceeași zi am expediat demersuri în adresa negociatorului din partea Tiraspolului Vitali Ignatiev și a OSCE Moldova cu solicitarea în adresa celei din urmă să îl viziteze pe Alexandru Rjavitin, în cazul în care se confirmă informațiile privind reținerea și dețentia lui. Acest lucru l-am comunicat și public”, a scris Flenchea.

Mai mult, acesta a declarat că săptămâna viitoare se va întâlni cu reprezentantul Tiraspolului, Vitali Ignatiev în format 1+1, unde va aborda acest subiect.

Menționăm că astăzi, 10 ianuarie, câțiva deputați din Partidul Acțiune și Solidaritate au declarat că vor înainta un demers către viceprim-ministrul pentru reintegrare Alexandru Flenchea și către procurorul general Alexandru Stoianoglo în legătură cu dispariția cetățenului Republicii Moldova Alexandru Rjavitin.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: