Victoriabank: Activează-ți cardul nou în VB24 Mobile fără a face un drum la bancomat!
Full Article 3 minutes read

Victoriabank: Activează-ți cardul nou în VB24 Mobile fără a face un drum la bancomat!

Ai un card nou de la Victoriabank, dar ești mereu în criză de timp și nu reușești să ajungi la bancomat pentru a-l activa? Ei bine, nici nu mai e nevoie! Victoriabank a lansat un nou funcțional pentru persoane fizice prin care activezi cardul emis direct în aplicația VB24 Mobile! Acum poți să-ți activezi cardul fără a ieși din casă, confortabil și 100% online!

După ce ți-ai activat cardul nou emis, beneficiezi din plin de TOATE serviciile online ale Victoriabank imediat! Poți să cumperi orice produs de pe internet, să achiți oriunde cu orice portmoneu electronic convenabil pentru tine, să faci orice alte plăți de care ai nevoie, să achiți serviciile comunale, să primești bani prin Cash by Code, să alimentezi cardul direct din VB24 Mobile prin top UP sau să-ți deschizi un depozit online, dar și multe alte servicii disponibile.
Cum activezi noul card? Simplu! Intră în aplicația VB24 Mobile, selectează opțiunea activează card și vei primi un SMS cu parola de unică folosință (OTP SMS), care va fi expediată la numărul de telefon indicat în baza de date a băncii.

Nu ai încă un card de la Victoriabank și nici nu ai timp să mergi la bancă? Nicio problemă! Avem soluția potrivită pentru tine: solicită cardul SALUT prin Digital Onboarding sau prin VB24, primește-l acasă gratuit, activează-l direct în VB24 Mobile și faci banking cu telefonul, stând comod pe canapea.

Acum drumul la bancomat nu mai este o necesitate, ci doar o opțiune în cazul în care îți dorești să faci plăți cu cardul fizic, ți s-a descărcat cumva telefonul sau ai nevoie de bani în numerar.

Activează-ți cardul nou direct în VB24 Mobile și economisește-ți timpul #CuPoftaDeDigitalBanking!

Despre Victoriabank:

Victoriabank este parte a celui mai mare grup financiar din România, Banca Transilvania, și este singura bancă 100% online din Republica Moldova. Fondată în 1989, Victoriabank este prima bancă comercială din Republica Moldova, unul dintre cele mai recunoscute branduri din țară. În 2018, Banca Transilvania devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile băncii în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay. Cardul Salut, noul card de debit, cu multe avantaje și zero costuri, cu acces la toate serviciile digitale Victoriabank printre inovațiile anului. Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online și platforma Digital Onboarding, fiind unica bancă 100% online din Moldova.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: