Victoriabank integrează plățile instant prin MIA pentru companii
Full Article 3 minutes read

Victoriabank integrează plățile instant prin MIA pentru companii

Victoriabank lansează un serviciu inovator de plăți instant prin sistemul MIA pentru companii. În cadrul unui parteneriat care reprezintă o premieră pe piața din Moldova, datorită implementărilor Victoriabank, clienții Orange pot achita facturile și își pot reîncărca conturile de telefonie mobilă folosind MIA Plăți Instant. Colaborarea nu doar că deschide noi perspective pentru ambele organizații, dar marchează și un pas semnificativ în direcția digitalizării pieței financiare din Moldova, oferind o nouă modalitate rapidă și sigură de a efectua plăți instant.

Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru de a aduce inovație pe piața bancară și de a sprijini afacerile în tranziția către o economie fără numerar. Printre avantajele majore ale serviciului pentru companii se numără: integrarea rapidă asigurată de Victoriabank, comisioanele accesibile pentru procesarea tranzacțiilor, care contribuie la reducerea cheltuielilor operaționale, și recepționarea instantă a plăților, cu posibilitatea de a vizualiza soldul modificat imediat în VB24 Business, aplicația de internet banking de la Victoriabank.

Tranzacțiile în sistemul MIA se fac utilizând aplicații bancare securizate. În plus, clienții beneficiază de plăți fără comisioane, ceea ce face acest serviciu și mai atractiv.

Suntem încântați că în doar 10 zile de la activarea serviciului pe platforma de comerț electronic a companiei Orange, peste 1.000 de tranzacții au fost procesate prin această metodă. Rezultatul reflectă nu doar eficiența și fiabilitatea serviciului, ci și încrederea și dorința clienților de a adopta soluții financiare moderne și sigure.

Integrarea sistemului MIA pentru plăți instant cu platforma Orange reprezintă un pas important pentru transformarea pieței financiare din Moldova. Suntem mândri că am fost primii care au adus această inovație pe piață, oferind astfel companiilor o soluție eficientă pentru gestionarea tranzacțiilor financiare. Vom continua să dezvoltăm soluții care răspund necesităților partenerilor noștri și așteptărilor clienților lor”, a declarat Mircea Aursulesei, vicepreședinte Victoriabank.

„Suntem încântați să lansăm o nouă metodă de plată prin sistemul de plăți instant MIA, implementat în parteneriat cu Victoriabank. Acest instrument de plată aduce multiple beneficii clienților noștri, oferindu-le o modalitate rapidă, sigură și fără comision de a achita facturile și de a reîncărca numerele Orange, simplu ca 1, 2, 3. Vom continua să inovăm pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri și pentru a le oferi soluții de plată moderne și eficiente”, a declarat Maria Rotaru, Director Financiar Orange Moldova.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre cum poți integra plățile prin sistemul MIA pentru afacerea ta, ne poți contacta la adresa de email: [email protected].

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: