Victoriabank oferă Credite Agri personalizate tuturor agricultorilor conform necesităților fiecăruia
Full Article 3 minutes read

Victoriabank oferă Credite Agri personalizate tuturor agricultorilor conform necesităților fiecăruia

Victoriabank înțelege nevoile clienților și continuă să sprijine agricultorii și în acest sezon agricol

Chișinău, 19 martie 2021. Victoriabank pune la dispoziție servicii de creditare avantajoase, menite să contribuie la dezvoltarea afacerilor din sfera agricolă. Bucuria recoltării în toamnă a unei roade îmbelșugate presupune investiții pe măsură încă din primăvară. Iată de ce Victoriabank, mereu cu gândul la oameni, oferă sprijin agricultorilor prin acest instrument financiar.

Înțelegem nevoile agricultorilor mai ales după un an extrem de secetos. Din aceasta cauza susținem agricultura din Republica Moldova oferind o paletă largă de produse de la credite super optimizabile din punct de vedere al graficului, termenului de rambursare extins, garanțiilor acceptate, precum și al fiecărei caracteristici de creditare, astfel încât să complementeze strategia de dezvoltare aleasă de client, și până la credite rapide cu documentație minimă și fără garanții materiale”, a accentuat Pintea Anghel, Director Clienți IMM.

Sectorul agricol este o componentă de bază a economiei Republicii Moldova în care sunt antrenați sute de mii de angajați, unde orice loc de muncă deschis înseamnă o investiție în viitorul fiecărei familii. Modernizarea acestuia, alinierea la standardele internaționale și europene reprezintă o prioritate a statului, a instituțiilor financiar – bancare care conștientizează necesitatea unor investiții masive, a unei creditări preferențiale care să asigure dezvoltarea ramurii respective.

Știm că lucrările agricole nu suportă amânare și acum avem o perioadă în care agricultorii au nevoie de o susținere financiară flexibilă. Dezvoltarea unei afaceri în industria agricolă depinde de munca de zi cu zi. Din acest motiv, venim în ajutor cu resurse financiare, oferite rapid, pentru ca agricultorii să obțină capital de lucru, imediat”,  și-a rezumat opinia  Anghel Pintea, Director Clienți IMM.

Cererea pentru finanțarea optimă necesităților individuale, poate fi completată la sucursala de deservire a clienților Victoriabank.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: