VIDEO Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă – „Doar Tu”
Full Article 20 second read

VIDEO Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă – „Doar Tu”

Trupa Carla’s Dreams a lansat pe 13 octombrie o nouă piesă „Doar Tu” și videoclipul acesteia. Într-o oră, videoclipul a adunat aproape 40 de mii de  vizualizări pe YouTube.

„Două caractere. Două culori. Două căi și-un infinit de diferențe.V-am cuprins! ”, a spus trupa într-o postare pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: