VIDEO Cursă ilegală pe străzile din capitală. Poliția s-a autosesizat în urma unor imagini video publicate pe rețelele de socializare
Full Article 40 second read

VIDEO Cursă ilegală pe străzile din capitală. Poliția s-a autosesizat în urma unor imagini video publicate pe rețelele de socializare

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu o cursă ilegală. În imagini apar doi conducători auto, care circulă cu vitează excesivă pe Viaduct.

„Urmează să indentificăm șoferii care se aflau la volanul mașinii în momentul comiterii încălcării regulilor de circulație, cu ulterioara sancționare conform legislației”, se anunță într-un mesaj al INSP.

Menționăm că participarea conducătorului mijlocului de transport la întreceri, concursuri sau antrenamente neautorizate pe drumurile publice va fi sancționată penal. În ședința din 9 iulie, parlamentul a votat în cea de-a doua lectură un proiect de lege pentru modificarea unor acte normative în acest sens.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP a înregistrat, ieri dimineață, cazul apărut în unele surse masa media și rețele de socializare, unde apar doi conducători auto mergând cu viteză excesivă pe Viaduct-ul din capitală. Urmează să indentificăm șoferii care se aflau la volanul mașinii în momentul comiterii încălcării regulilor de circulație, cu ulterioara sancționare conform legislației în vigoare.

Posted by Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP on Sunday, 30 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: