VIDEO Divorț cu năbădăi. O femeie din capitală a angajat un bărbat care să-i amenințe fostul soț. Ce voia să obțină
Full Article 2 minutes read

VIDEO Divorț cu năbădăi. O femeie din capitală a angajat un bărbat care să-i amenințe fostul soț. Ce voia să obțină

O femeie de 36 de ani a angajat un bărbat de 40 de ani, ca să îi amenințe cu moartea soțul cu care se afla în proces de divorț. Aceasta urmărea astfel să păstreze locuința, mașinile, dar și mai multe afaceri de familie. Potrivit unui comunicat publicat de reprezentanții poliției, în data de 14 februarie, suspectul care a recurs la șantaj și amenințări a fost reținut în flagrant delict. 

Potrivit oamenilor legii, cuplul se afla în proces de divorț și nu reușea să partajeze averea dobândită în timpul căsătoriei. Astfel, femeia a apelat la un alt bărbat, care prin amenințări cu aplicarea violenței și moartea, să-l impună pe soțul său să se dezică de casă, automobile și mai multe afaceri.

Astfel, pe o perioadă de două luni, bănuitul, împreună cu alte persoane, amenința cu moartea și constrângere fizică și psihică, victima, dar și rudele acestuia.

Pe 13 februarie, în timpul unei întâlniri organizate în prealabil a victimei cu suspectul, însoțit de un alt bărbat în vârstă de 51 ani, într-un local din centrul capitalei, primul a fost reținut de către polițiști, cu suportul ofițerilor BPDS ,,Fulger”.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de șantaj, iar persoanele culpabile riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă în mărime până la 67 500 lei.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: