(VIDEO) Doi tineri din Sângerei au fost reținuți în dosarul dublului omor din satul Hiliuți. Numărul suspecților a ajuns la șase
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Doi tineri din Sângerei au fost reținuți în dosarul dublului omor din satul Hiliuți. Numărul suspecților a ajuns la șase

Alte două persoane au fost reţinute pe cazul dublului omor din satul Hiliuți din raionul Făleşti, comis la începutul lunii noiembrie. Anterior, alte patru persoane au fost reținute de oamenii legii. Inspectoratul General al Poliției a publicat, pe 12 noiembrie, imagini din timpul reținerii.

Au fost reținuți doi tineri de 18 și, respectiv 20 de ani, ambii domiciliați în orașul Sîngerei.

Amintim că cei doi tineri au fost găsiți fără viață într-o fâșie forestieră din satul Hiliuți, raionul Fălești. Unul dintre ei avea 25 de ani, iar celălalt – 20, ambii fiind originari din Bălți. Crima a fost descoperită pe 4 noiembrie. A doua zi, într-o conferință de presă, oamenii legii au anunțat că patru persoane au fost reținute, unul dintre suspecți fiind sportiv de performanță.

Motivul crimei ar fi faptul că cei doi tineri trișau la jocurile de noroc. Informația a fost confirmată de către Iurie Podarilov, șeful Inspectoratului General de Poliție. Potrivit acestuia, tinerii au fost bătuți în cap cu o rangă de metal.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: