VIDEO Explozii în orașul Belgorod din Rusia: ar fi fost bombardat aeroportul
Full Article 40 second read

VIDEO Explozii în orașul Belgorod din Rusia: ar fi fost bombardat aeroportul

În dimineața zilei de astăzi, orașul Belgorod din Rusia a fost bombardat. Guvernatorul Veaceslav Gladkov a scris pe Telegram că în urma atacului, cel puțin două persoane au fost rănite.

Ria Novosti scrie că la ora 11:00, în oraș, a fost declanșat sistemul de apărare antiaeriană. Au fost auzite 16 explozii.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video, iar autorii acestora spun că au văzut explozii în apropierea aeroportului Belgorod.

Amintim că ieri, cel puțin 11 oameni au murit, iar 15 au fost răniți, după ce două persoane au deschis focul într-o unitate din orașul Belgorod din Rusia, situat în apropierea frontierei cu Ucraina. Ministerul rus al Apărării a calificat cele întâmplate drept atentat terorist.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: