VIDEO „Fenomenal”. O adolescentă din regiunea transnistreană a făcut senzație la „Românii au talent” cu un număr de acrobații
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Fenomenal”. O adolescentă din regiunea transnistreană a făcut senzație la „Românii au talent” cu un număr de acrobații

Irina Rotari, o adolescentă de 14 ani din regiunea transnistreană, Republica Moldova, s-a calificat în următoarea etapă a concursului „Românii au talent”, după ce a primit patru de „DA” din partea juriului. Tânără „a câștigat” voturile juraților cu un număr de acrobații în timpul ediției din 22 martie a concursului de talente. 

Irina Rotari a executat un număr de acrobații pe scena „Românii au talent”, care a durat aproximativ cinci minute. Evoluția adolescentei a impresionat publicul și juriul concursului, care au aplaudat-o în picioare pe gimnastă.

Toți cei patru jurați și-au exprimat admirația pentru numărul executat de gimnastă.

Vreau să-ți spun ce senzație am avut eu văzându-ți numărul. Eu sunt cititor de cărți SF(Science Fiction – n. r.), îmi plac foarte mult. Una din cărțile mele preferate se numește Dune și acolo există niște centuri antigravitaționale. Mă uitam la numărul tău și îmi închipuiam că așa ar arăta un astfel de număr cu o centură din aia care anulează gravitația. Aveam senzația că, pur și simplu, nu există gravitație și că tu te miști ca și cum susul și josul ar fi complet anulate. Mi s-a părut complet fenomenal numărul tău”, a spus Dragoș Bucur, unul din membrii juriului.

Ulterior, jurații au acordat patru de „DA” pentru numărul prezentat de Irina Rotari, aceasta califcându-se astfel în următoarea etapă a concursului de talente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: